Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 24ºC|14ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jimenez 26M
Carles Jiménez: "Hem d'apostar més per Sant Sadurni"
L'alcaldable del PP desgrana les línies del programa

El candidat del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha estat el primer a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní, en la ronda d’entrevistes prèvies a les eleccions municipals. Una entrevista en què ha destacat els principals punts de la candidatura popular i ha aprofitat per posar en valor la tasca feta a l’oposició durant les darreres dues legislatures -en les què ha estat al consistori-.

Jiménez ha encarat l’entrevista parlant de planificació i de full de ruta pels propers quatre anys, un aspecte que ha remarcat molt al llarg de tota la legislatura: “Hem de planificar les necessitats que té la vila, lligades al model de poble”. Un poble que, segons ell, necessita un canvi: “Necessitem un revulsiu per fer un poble viu i actiu i apostar per la vila com a Capital mundial del Cava” afegint, també, que “la Fassina no ha funcionat perquè no hi hem cregut”. Just en aquest punt i parlant sobre turisme, el popular ha apostat per reformular el Cavatast per tal de donar-li un nou aire i s’ha preguntat “per què no podem ser el napa valley català?”.

El número 1 del PP també ha parlat d’equipaments com Can Guineu, el Centre o l’Ateneu, afirmant que “hem de dotar el potencial que dóna Fassina, Can Guineu i el Centre junts, per tal de crear un eix que dinamitzi la promoció econòmica i el turisme” a l’hora que, sobre l’Ateneu, ha dit que han d’esperar a que siguin els socis els que es pronunciïn per tal de començar a treballar “però l'Ateneu té un problema i li hem de donar solució”.

La via pública, les zones blaves, el mercat, la joventut, els serveis socials o la brossa han estat altres dels temes que el candidat del PP ha posat sobre la taula al llarg de l’entrevista.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 16.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic