Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Campanya 26M Junts
Junts per Sant Sadurní presenta un projecte per ubicar un Hub Tecnològic a Can Ferrer del Mas
Ton Amat i el conseller Jordi Puigneró van visitar les instal·lacions

Junts per Sant Sadurní va dur a terme aquest dilluns un dels actes de campanya en el qual va participar-hi el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. El conseller, acompanyat per l'alcaldable del partit Ton Amat van presentar el projecte per instal·lar un Hub Tecnològic a Can Ferrer del Mas, després de visitar aquest equipament. A més, després van participar en una xerrada-debat al Restaurant El Centre de Sant Sadurní.

Es tracta d'un projecte capdavanter en matèria tecnològica i que permetrà revitalitzar les instal·lacions de Can Ferrer del Mas dedicant-lo a la dinamització econòmica. Així, el nou Hub Tecnològic s'acompanyaria de la creació del Parc Tecnològic i la instal·lació d’indústries netes i activitats econòmiques destinades a recerca i noves tecnologies.

Amat va aprofitar per apuntar que el projecte aposta per “les noves tecnologies i la intel·ligència artificial”, i que “també hauria de ser un centre de formació per a joves amb la voluntat que comptin amb una formació de qualitat en aquest àmbit”.

Puigneró, per la seva banda, va posar en valor la importància d’equipaments d'aquestes característiques i va recordar que “les noves tecnologies han vingut per a quedar-s'hi”.

Podeu escoltar la intervenció sencera al següent enllaç:

Trobareu el programa electoral de Junts per Sant Sadurní aquí.

[Foto Junts per Sant Sadurní]

PUBLICAT EL 15.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic