Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta i pluja escasa 26ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
campanya 26M PSC
El PSC presenta la seva candidatura en un acte al Barri Vilarnau
Els socialistes van estar acompanyats pel diputat al Congrés José Zaragoza

El PSC de Sant Sadurní va presentar diumenge la llista i les principals propostes del seu programa electoral en un acte que es va dur a terme al Barri Vilarnau i al qual hi va assistir el diputat al Congres, José Zaragoza.

Zaragoza, va aprofitar la seva intervenció per agrair la tasca feta pel partit sadurninenc i va argumentar que “necessiteu un Ajuntament que en lloc de preocupar-se dels conflictes que s'han generat de confrontació i divisió de la societat catalana, i dins d'Espanya, es preocupi dels problemes reals”.

Seguidament, l'alcaldable del partit, Susanna Mérida va detallar les línies de treball que constitueixen el programa electoral per a les eleccions municipals. Les inversions en la zona esportiva, comptar amb un auditori, dinamitzar el centre comercial, la neteja i la promoció del turisme són els pals de paller dels socialistes en els propers quatre anys.

En quant a la construcció d'un auditori que pugui allotjar la vida escènica del municipi, el PSC aposta pel Centre: “és un bon espai, perquè els propietaris del Centre han presentat un projecte interessant que creiem que cal abordar”, va dir Mérida, que va aprofitar per posar especial atenció en Can Guineu: “no serà una prioritat, però volem que es repensi juntament  amb el Centre i la Fassina. Repensar un nou model de turisme”.

Trobareu el programa electoral del PSC aquí.

PUBLICAT EL 14.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic