Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 26ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Centre Cultural FAD
El Centre Cultural i Biblioteca finalista als Premis FAD d'arquitectura 2019
Són els premis degans en arquitectura i interiorisme europeus

El Centre Cultural i Biblioteca de la plaça Primer Homenatge a la Vellesa, ubicat a l'edifici de les antigues escoles de Sant Sadurní d'Anoia, ha quedat finalista als Premis FAD 2019, els premis degans en arquitectura i interiorisme europeus. El Centre Cultural va obrir les seves portes el novembre de 2017.

D'entre les 616 obres presentades en aquesta edició, el jurat ha valorat així l'edifici sadurninenc: "La rehabilitació i ampliació d'un edifici històric modernista que sorprèn per la magnífica sensació de tranquil·litat que aporta. La intervenció es destaca de manera notòria per la capacitat de control arquitectònic de la llum en la successió dels espais interiors. Aquesta llum, tant natural com artificial, transforma l'articulació de l'edifici preexistent i la seva ampliació en un espai continu que flueix de forma natural creant la impressió que els dos cossos han sempre existit junts".

El 1958 es van crear els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, impulsats per l’arquitecte Oriol Bohigas. Volien reconèixer els fruits d’aquesta incipient arquitectura contemporània, que seria tan important al món unes dècades després del seu sorgiment. Des de llavors, els Premis FAD han anat guardonant any rere any les millors obres de l’arquitectura barcelonina, catalana i ibèrica.

L'equip encarregat del projecte sadurninenc és el format per Òscar Cusidó, Irene Marzo i Manel Marín.


Imatge Web http://arquinfad.org
PUBLICAT EL 07.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic