Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
PSC 2019
El PSC de Sant Sadurní fa pública la seva candidatura per les eleccions municipals
La llista encapçalada per Susanna Mérida renova quatre dels vuit primers llocs

Nota de premsa PSC

El passat 1 d’abril l’Assemblea local del PSC de Sant Sadurní d’Anoia va aprovar per unanimitat la candidatura amb la qual es presentaran a les eleccions municipals del 26 de maig


En aquesta candidatura, encapçalada per la Susanna Mérida, hi ha canvis substancials en el primer tram de la llista: quatre renovacions en els primers vuit llocs de la llista. I també les dones hi tenen un destacat posicionament: hi ha quatre dones en els sis primers llocs.


La candidata, Susanna Mérida, va destacar que aquesta és una llista plena d’experiència i d’il•lusió, però també d’esperança i de futur, remarcant precisament la renovació portada a terme en els primers llocs. També va destacar la importància dels lideratges femenins en la política i la transversalitat de la llista, ja que les persones que la componen representen diferents trajectòries professionals i formers de ser i fer, amb l’objectiu de què el PSC sigui un reflex de la màxima pluralitat sadurninenca.

Susanna Mérida: “Aquesta candidatura vol fer front a la paràlisi instaurada en el govern de Sant Sadurní d’Anoia, que arriba a les pròximes eleccions municipals amb els mateixos problemes que hi havia el 2015: un Castell de Can Ferrer, un Centre i un Ateneu que cada dia es deterioren més i més, la manca i deficiència d’unes instal•lacions que no donen cobertura a les necessitats de la vila, un entorn brut i degradat, un model turístic que no acaba d’arrancar, poca voluntat d’ampliar les iniciatives econòmiques que diversifiquin la dependència del sector del cava, i cap estratègia per afrontar la difícil situació que viu avui el sector, i que és cabdal en la nostra economia i benestar com a vila”.

El PSC vol trencar aquesta paràlisi i retrocés que viu Sant Sadurní d’Anoia recuperant l’esperit ambiciós que va posicionar la vila en el mapa del món, ja fa unes dècades. Per això vol desenvolupar un Pla Estratègic d’Innovació per la vila amb tres pilars fonamentals: un pla d’inversions ambiciós, que executi millores en els equipaments, l’espai públic i els barris i nuclis agregats; un pla de diversificació del model econòmic i de redefinició del model turístic, on el CIC Fassina, la Casa Pairal de Can Guineu i el Centre en siguin els pilars dinamitzadors; un pla d’acció social, educatiu i cultural, per ser una vila decididament social, educativa i culturalment plural, que fomenti el creixement personal i social dels veïns.

Com un element a destacar en la llista presentada pel PSC de Sant Sadurní és el relleu del qui serà número dos. Aquest canvi respon a la inquietud que genera l’actual situació del sector del cava en els socialistes. És per això que han apostat per una persona que coneix molt bé el sector, ja que hi desenvolupa la seva tasca professional. El Pedro Campos és director tècnic-enòleg d’una cava de l’Alt Penedès, amb una llarga trajectòria en diferents bodegues de la vila. Ha estat membre actiu del Col•legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, i vicepresident de l’Associació Catalana d’Enòlegs, de la que avui encara n’és vocal. El Pedro Campos també ha estat una persona molt activa en la vida social de Sant Sadurní d’Anoia, on ha format part de l’Associació de Veïns del Barri Vilarnau i, durant 10 anys, va ser membre de la directiva del CE Noia-Freixenet.

Cal destacar també que tanquen aquesta llista persones referents del socialisme a Sant Sadurní d’Anoia, com són l’exalcalde Marcel Gabarró, la candidata del PSC en les eleccions al 2003, la Rosa Maria Prat, i el qui va ser regidor i primer secretari de l’agrupació local, el Joan Moreno.

CANDIDATURA SOCIALISTA A L’AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

1. Susanna Mérida López; 2. Pedro Campos Osuna (ind.); 3. Cristina de la Cruz Piñol; 4. Erika Ruiz Heredia (ind.); 5. Francesc Sáez Forns; 6. Marina Agudelo Riba (ind.). 7. Josep Perea Aguilera; 8. Francisco Ruiz Guil; 9. Paquita Cavallé Mendoza; 10. Francesc Carafí Quintana. 11. Joan Robles Trujillo; 12. Maria Carmen Cañadas Ochoa; 13. Ignasi Iglesias Gáspez; 14. Maria Raventós Pascual; 15. Albert Gual Pascual; 16. Paquita Delgado Espinosa; 17. Jaume Amigó López. Reserves: 18. Mercè Cols Catasús; 19. Joan Moreno Vera; 20. Rosa Maria Prat Balaguer; 21. Marcel Gabarró Pallarès.

La presentació pública de la llista del PSC a les eleccions municipals del mes de maig i el lema de la campanya es portarà a terme en les pròximes setmanes.

PUBLICAT EL 02.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic