Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: "Fem una lectura positiva de les noves eleccions"
La portaveu del PSC ha parlat de la convocatòria d'eleccions generals pel proper 28 d'abril

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual i ha posat sobre la taula diferents temes d'actualitat, entre ells, la convocatòria d'eleccions generals que Pedro Sánchez va anunciar la setmana passada: “Fem una lectura positiva de les noves eleccions, que potser alliberen certa pressió del sentit de vot", afegint també que “les municipals vindran molt intoxicades”.

La socialista també ha parlat sobre temes de caire sadurninenc, com és el cas dels pocs espais verds del municipi o de Can Guineu, entre d'altres. Sobre aquest darrer tema, ha explicat que “la participació ciutadana és quan no hi ha debat polític, però entenc que el nou govern tingui legitimitat si ho porta al programa i es posa d'acord amb el projecte”.

Mérida ha clos l'entrevista parlant d'inversions: “Les inversions han d'anar lligades al model de Sant Sadurní que vols”, ha dit. A més, també ha criticat l'immobilisme del govern dient que “s'han perdut anys d'inversió i anem molt endarrerits”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 21.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic