Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Copa del Rei 2019
El Noia es mesurarà al Barça en els quarts de final de la Copa del Rei
Serà el divendres, 22 de febrer, a les 21.15 hores

Els de la Capital del Cava ja coneixen quin serà el primer rival que tindran en la competició del KO. Serà el vigent campió, un Barça que arriba, a més, com a líder de l'OKLliga i, sense dubte, com a rival a batre. Un partit que es disputarà el divendres, 22 de febrer, a les 21.15 hores. Així ho va definir el sorteig realitzat aquest dijous al vespre a Reus, on s'hi van desplaçar el capità roig i negre Aleix Esteller i l'entrenador Pere Varias.

En cas de victòria, el conjunt penedesenc jugaria la semifinal el dissabte 23, a les 20 hores contra el vencedor del duel entre el Caldes i el Voltregà. I en cas de sumar un nou triomf, es plantaria ala gran final, que tindrà lloc el diumenge 24, a les 17 hores. A l’altra banda del quadre hi ha el Reus i el Liceo, com a caps de sèrie, que s’enfrontaran als quarts de final al Lleida i l’Igualada, respectivament.

Partit dur per un Noia, que abans d'arribar a aquesta Copa del Rei, encara li resten per jugar dos partits de l'OKLliga i un de Lliga Europea. El primer, aquest mateix diumenge, a les 12 hores, a Lleida.

[Foto: FEP]

PUBLICAT EL 08.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic