RÓdio Sant SadurnÝ
Aquest dimarts va celebrar una reuniˇ oberta a la qual van assistir-hi mÚs d'una setantena de persones

La nova llista transversal que presentarÓ un programa de transformaciˇ per a la capital del cava, Junts per Sant SadurnÝ, va celebrar aquest dimarts al vespre la primera reuniˇ oberta per comenšar a preparar les lÝnies estratŔgiques que definiran el programa electoral. Hi van assistir mÚs de 70 sadurninencs.

D’aqueta primera reuniˇ se n’han creat tres comissions que es reuniran aquest dijous 24 de gener, el dijous 31 de gener i el dimarts 5 de febrer. Totes es faran a l’═ndex a les vuit del vespre.

La primera reuniˇ (dijous 24) servirÓ per tractar els Ómbits de turisme, comerš i promociˇ econ˛mica; durant la segona sessiˇ (dijous 31) es debatran quins han de ser els projectes educatius, culturals, esportius, festius i de benestar social que marquin les polÝtiques locals dels propers quatre anys.

Finalment, la tercera reuniˇ (dimarts 5 de febrer) es tractaran temes relacionats amb urbanisme, medi ambient, infraestructures i via p˙blica.

Tot i que l’assistŔncia Ús oberta a tots els sadurninencs, des de Junts per Sant SadurnÝ es recomana apuntar-se prŔviament a millorem@juntspersantsadurni.cat.

Oberts a Sant SadurnÝ

En paral•lel a aquestes reunions que Junts per Sant SadurnÝ organitzarÓ a la sala annexa de la capella de l’═ndex i del correu electr˛nic de contacte, la nova plataforma electoral posa a disposiciˇ dels sadurninencs els perfils propis a twitter (@juntsxstsadurni), facebook, instagram (@juntspersantsadurni) i telegram (t.me/juntspersantsadurni).

Nota premsa Junts x Sant SadurnÝ

PUBLICAT EL 23.01.2019