Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Junts x Sant Sadurní
Junts per Sant Sadurní comença a treballar en el programa electoral
Aquest dimarts va celebrar una reunió oberta a la qual van assistir-hi més d'una setantena de persones

La nova llista transversal que presentarà un programa de transformació per a la capital del cava, Junts per Sant Sadurní, va celebrar aquest dimarts al vespre la primera reunió oberta per començar a preparar les línies estratègiques que definiran el programa electoral. Hi van assistir més de 70 sadurninencs.

D’aqueta primera reunió se n’han creat tres comissions que es reuniran aquest dijous 24 de gener, el dijous 31 de gener i el dimarts 5 de febrer. Totes es faran a l’Índex a les vuit del vespre.

La primera reunió (dijous 24) servirà per tractar els àmbits de turisme, comerç i promoció econòmica; durant la segona sessió (dijous 31) es debatran quins han de ser els projectes educatius, culturals, esportius, festius i de benestar social que marquin les polítiques locals dels propers quatre anys.

Finalment, la tercera reunió (dimarts 5 de febrer) es tractaran temes relacionats amb urbanisme, medi ambient, infraestructures i via pública.

Tot i que l’assistència és oberta a tots els sadurninencs, des de Junts per Sant Sadurní es recomana apuntar-se prèviament a millorem@juntspersantsadurni.cat.

Oberts a Sant Sadurní

En paral•lel a aquestes reunions que Junts per Sant Sadurní organitzarà a la sala annexa de la capella de l’Índex i del correu electrònic de contacte, la nova plataforma electoral posa a disposició dels sadurninencs els perfils propis a twitter (@juntsxstsadurni), facebook, instagram (@juntspersantsadurni) i telegram (t.me/juntspersantsadurni).

Nota premsa Junts x Sant Sadurní

PUBLICAT EL 23.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic