Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: "ERC sembla que li vulgui demostrar a la CUP que no és tan de dretes com diuen"
La portaveu del PSC ha parlat de la pujada de l'impost a les grans empreses

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual i ha aprofitat per repassar els temes més importants dels ple municipal i algunes qüestions de l'actualitat de la vila. Preguntada per l'aprovació de les ordenances fiscals i del pressupost municipal -que enguany ascendeix a 14.670.277 euros- la socialista ha exposat que "amb la pujada de l'impost a les grans empreses, ERC sembla que li vulgui demostrar a la CUP que no és tan de dretes com diuen”.

Mérida també ha posat sobre la taula un dels equipaments municipals, el Centre Cultural: “Ens disgusta molt que s'hagi desvirtuat el projecte del Centre Cultural de la plaça Nova” -on s'hi havia d'encabir l'arxiu municipal a la planta baixa. Espai que haurà de compartir amb l'Escola d'Adults-.

I ha clos l'entrevista afegint, finalment, que “ens sembla desproporcionat el cost de remodelació de l'antiga biblioteca” -xifrat en 520.000 euros-.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic