Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 16.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
I Canicross del Cava i VII Festa del Gos, diumenge 21 d'octubre
Festa del gos 2017
Inscripcions fins al 19 d'octubre

Aquest diumenge Sant Sadurní celebrarà la setena edició de la Festa del Gos, en aquesta ocasió amb la novetat del I Canicross del Cava, un esdeveniment esportiu solidari on hi poden participar tant persones que vulguin competir en una cursa d'uns 4km. com aquelles que vulguin fer una caminada amb gos o sense. 

El Canicross començarà a les 8h a Can Mas de la Riera i recorrerà els seus voltants i els beneficis d'aquesta cursa solidària es destinaran a la Protectora d'animals i plantes del Garraf de Cubelles. L'esdeveniment està organitzat per l'associació Canicross Penedès amb la col·laboració de la regidoria de Salut de l'Ajuntament

7a. Festa del gos

En acabar el Canicross començarà la Festa del Gos, que enguany canvia de format i d'espai i es desplaça a Can Mas de la Riera. A les 8:45h començarà la caminada, que finalitzarà amb un esmorzar popular. A les 10h es lliuraran els premis del Canicross i a les 10:30 es farà l' exhibició d'obediència canina amb Natural gos OCI; a les 11h "Les protectores parlen" i a les 12h tindrà lloc la popular desfilada canina amb premis al gos més ben educat, al més simpàtic i al més guapo.

De 10 a 13h es podrà passejar i demanar informació a la Fira d'entitas, protectores i botigues d'animals i fer crispetes amb les bicicletes generadores d'energia, en una iniciativa del Servei de Medi Ambient.

Les inscripcions es poden fer fins al 19 d'octubre

[Imatge: Festa del Gos 2017]
Pujar al principi de la pàgina