Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nova imatge de la Policia Local, adaptada al canvi d'uniformes de totes les policies de Catalunya
uniformes policia
Francesc Navarro és el nou sergent en cap

La Policia Local de Sant Sadurní d'Anoia ha estrenat imatge aquest mes de setembre, adaptada al canvi d'uniformes que han adoptat totes les policies locals de Catalunya.

D’acord amb la normativa aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya es va impulsar la creació d’un grup de treball dins de la Comissió de Policia de Catalunya, presidit pel secretari general del Departament d’Interior, i amb la participació dels municipis representats per les persones designades per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, així com una representació específica de l’Ajuntament de Barcelona com a municipi amb el nombre més alt d’agents de la Guàrdia Urbana. Aquest grup de treball va consensuar un model d’uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya per avançar en la concreció de les directrius bàsiques per a l’homogeneïtzació de la uniformitat de les policies locals.

Relleu en la direcció de la Policia Local

Des d'aquest mes la Prefectura de Policia Local també té un nou cap, Francesc Navarro, que ja ho havia estat en anteriors ocasions.

Navarro forma part del cos de la Policia Local de Sant Sadurní des de l'any 1982 i actualment desenvolupava el càrrec del sergent, sots cap de la policia local. Amb la marxa de l’Inspector en cap, la prefectura recau en el component de major graduació fins que dita plaça sigui ocupada de forma interina o definitiva, que és la situació actual.

Les principals funcions del cap de la policia són organitzar, supervisar i coordinar les activitats del cos de policia així com traslladar al servei actiu les directrius politiques adoptades per l’alcaldia i també l’aplicació de les novetats legislatives. /p>

Pujar al principi de la pàgina