Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 35ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Propostes
Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua: fes-te VxL
 • Si parles català habitualment i disposes d’una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent! 

  Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

  El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).

  El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 110.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

  El Consorci per la normalització lingüística enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana per mitjà d'un gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

  Per més informació i inscripcions us podeu dirigir a l'Oficina de Català de l'Ajuntament  i al web del CNL hi trobareu tota la informació actualitzada sobre els diversos cursos i activitats.

 • Dates: 
  Inscripcions a l'Oficina de Català
PUBLICAT EL 02.08.2018