Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga
Rafa Berlanga: “Es va votar la forma, no el fons de la moció de la laïcitat”
El portaveu d'ICV s'ha mostrat sorprès per la resposta rebuda pel ple a la moció presentada conjuntament amb la CUP

El regidor d'ICV de Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per repassar alguns dels punts més rellevants del darrer ple municipal, com és el cas de la moció per garantir la laïcitat, que presentaven conjuntament amb la CUP. En aquesta línia, Berlanga ha assegurat que “es va votar la forma, no el fons de la moció de la laïcitat” i que “sembla que mai és el moment de presentar-la”. Afegint, finalment, que “era una declaració interessos, poques coses canviaven i es va fer amb respecte”.

Preguntat per un altre dels temes destacats del ple, l'aprovació de l’addenda del conveni signat entre l’Ajuntament i Agromillora, Berlanga ha puntat que “no crec que sigui un xantatge el tema d'Agromillora”.

Finalment, Berlanga també ha valorat els pressupostos participatius, que ara mateix estan ja en fase de votació -fins dimecres, 11 de juliol-: “Per ser la primera vegada estem contents amb el procés participatiu”, ha dit.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.07.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic