Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Obert el termini de votació dels projectes del Pressupost Participatiu
Pressupost participatiu 2018
Fins l'11 de juliol poden participar-hi totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys

Aquesta setmana s'ha obert el termini de votació de la consulta ciutadana del procés participatiu del pressupost municipal. Fins l'11 de juliol poden participar-hi totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys, a través del web www.santsadurni.cat/consulta o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al Casal municipal de la Gent Gran o bé al Centre Vilarnau. El cens per aquesta consulta és de 10.506 persones.

La consulta ofereix a la ciutadania la possibilitat d'escollir un màxim de tres propostes entre els 19 projectes seleccionats, atorgant 3, 2 i 1 punts per ordre de prioritat. La persona participant haurà de facilitar el seu DNI i la seva data de naixement per validar el vot, seleccionant el número de projecte o projectes que vol triar. Només es podrà votar una vegada.

Les propostes que obtinguin més suports per part de la ciutadania, fins a sumar la quantitat de 90.000 euros previstos per aquest procés, s'inclouren a la partida d'inversions d'enguany, amb la voluntat del govern d'executar-los abans que finalitzi aquest 2018.

Per a més informació o consultes sobre el procés podeu clicar al següent enllaç o bé enviant un email a participacio@santsadurni.cat

Pujar al principi de la pàgina