Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Alex Moreno ascens rayo
Àlex Moreno marca el gol que porta el Rayo a Primera
El migcampista sadurninenc anota l'únic i decisiu gol del partit i ascendeix els rayistas a la màxima categoria

El sadurninenc Àlex Moreno va fer ahir l'únic i decisiu gol en el partit que enfrontava al Rayo Vallecano amb el Lugo. Tres punts que els porten directament a Primera Divisió dos anys després de perdre la categoria.

Amb 24 anys, Moreno ha entrat per la porta gran als annals de la història del Rayo amb un gol, al minut 40, aprofitant una sacada de banda ràpida. Per l'esquerra i amb aquest mateix peu i amb xut creuat, el sadurninenc va marcar el gol que va fer embogir a la grada. Un gol que pocs imaginaven i que suposa el setè com a migcampista rayista.

La temporada 2014/15 i després d'un any a les files del Mallorca B, Moreno va arribar al Rayo i, una temporada després, va haver de demostrar la seva vàlua a Elx, on hi va arribar cedit. La bona campanya orquestrada allà, li va permetre tornar a Madrid on ha jugat les darreres dues temporades defensant la samarreta rayista.

Moreno signa amb un més que meritori gol, la seva millor temporada com a futbolista professional i posa a Sant Sadurní en el mapa futbolístic.

(Foto i vídeo: Liga Santander)

PUBLICAT EL 28.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic