RÓdio Sant SadurnÝ
L'alcalde de Sant SadurnÝ ha posat data definitiva a l'adquisiciˇ de la casa pairal

L'alcalde de Sant SadurnÝ, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple municipal del mes d'abril i parlar d'altres temes de l'actualitat sadurninenca com la construcciˇ de la nova rotonda de Codorniu, la imminent compra de Can Guineu o les Festes Barris, entre d'altres.

Un any desprÚs de la signatura del preacord per l'adquisiciˇ de Can Guineu, Ribas ha explicat que "la venda no s'ha tancat per un tema administratiu, per˛ esperem poder-la signar al mes de juny".

Ribas ha aprofitat per valorar molt positivament la mÚs que anhelada construcciˇ de la rotonda de Can Codorniu i per avanšar, tambÚ, que "el proper 5 de juny es signarÓ l'expropiaciˇ dels terrenys on s'ha d'ubicar la futura rotonda a la carretera de Gelida". La construcciˇ de la qual comenšarÓ, previsiblement, un cop acabades les obres de la rotonda de Can Codorniu.

El batlle, que no ha desvetllat encara si es tornarÓ a presentar com a cap de llista, sÝ que ha confirmat que ERC durÓ una llista cremallera seguint els estatuts del partit.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 28.05.2018