Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ribas 2017
Josep Maria Ribas: "Esperem signar la compra de Can Guineu al juny"
L'alcalde de Sant Sadurní ha posat data definitiva a l'adquisició de la casa pairal

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple municipal del mes d'abril i parlar d'altres temes de l'actualitat sadurninenca com la construcció de la nova rotonda de Codorniu, la imminent compra de Can Guineu o les Festes Barris, entre d'altres.

Un any després de la signatura del preacord per l'adquisició de Can Guineu, Ribas ha explicat que "la venda no s'ha tancat per un tema administratiu, però esperem poder-la signar al mes de juny".

Ribas ha aprofitat per valorar molt positivament la més que anhelada construcció de la rotonda de Can Codorniu i per avançar, també, que "el proper 5 de juny es signarà l'expropiació dels terrenys on s'ha d'ubicar la futura rotonda a la carretera de Gelida". La construcció de la qual començarà, previsiblement, un cop acabades les obres de la rotonda de Can Codorniu.

El batlle, que no ha desvetllat encara si es tornarà a presentar com a cap de llista, sí que ha confirmat que ERC durà una llista cremallera seguint els estatuts del partit.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 28.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic