Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ICV anuncia que manté el compromís amb el partit en les properes eleccions municipals

El portaveu d'ICV de Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca, de la marxa de la seva companya de partit Mati Hernando i d'altres qüestions d'actualitat com la “polarització” que, segons ell, hi ha al consistori.

Berlanga, que ha confirmat la seva continuïtat a les properes eleccions municipals, ho fa per responsabilitat i no per motivació política “per responsabilitat crec que continuaré amb el projecte el proper mandat, però no em veig molt més”. I s'ha mostrat decebut perquè “tinc la sensació que la política no soluciona els problemes, si no que a vegades es fa per buscar vots”.

El regidor sadurninenc, que ha aprofitat per donar les gràcies a l'exregidora i companya de partit Mati Hernando, ha recordat que “ens vam distanciar ideològicament, hi ha diversitat dins del nostre grup, però a nivell personal la relació continua sent molt bona”.

La nova pista polivalent, la “manca de participació al municipi, de transparència i transversalitat a l'Ajuntament” i Can Guineu han estat altres temes que Berlanga ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.05.2018