Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 19ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga 2017
Rafa Berlanga: "Per responsabilitat amb el projecte d'ICV continuaré el proper mandat"
El portaveu d'ICV anuncia que manté el compromís amb el partit en les properes eleccions municipals

El portaveu d'ICV de Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca, de la marxa de la seva companya de partit Mati Hernando i d'altres qüestions d'actualitat com la “polarització” que, segons ell, hi ha al consistori.

Berlanga, que ha confirmat la seva continuïtat a les properes eleccions municipals, ho fa per responsabilitat i no per motivació política “per responsabilitat crec que continuaré amb el projecte el proper mandat, però no em veig molt més”. I s'ha mostrat decebut perquè “tinc la sensació que la política no soluciona els problemes, si no que a vegades es fa per buscar vots”.

El regidor sadurninenc, que ha aprofitat per donar les gràcies a l'exregidora i companya de partit Mati Hernando, ha recordat que “ens vam distanciar ideològicament, hi ha diversitat dins del nostre grup, però a nivell personal la relació continua sent molt bona”.

La nova pista polivalent, la “manca de participació al municipi, de transparència i transversalitat a l'Ajuntament” i Can Guineu han estat altres temes que Berlanga ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic