Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Poesia a les caves
El cicle Poesia a les Caves fa 10 anys
Recitals els divendres 4, 11, 18 i 25 de maig, enguany amb poemari dels 10 anys de poesia

El cicle de Poeia a les Caves, organitzat per la regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Sadurní i el poeta Santi Borrell, amb la col·laboració del CIC Fassina i les Caves Jaume Giró i Giró, les Caves Recaredo i Caves l'Origan, celebra enguany el seu 10è aniversari. 

Per aquest motiu la publicació que l'Ajuntament de Sant Sadurní realitza cada any per Sant Jordi s'ha dedicat al festival. El resultat és un poemari recull de poesies d'autors que han participat en els recitals a les caves al llarg d'aquests anys, poemes inèdits de més de cinquanta autors, dedicats al món del vi i del cava.

El llibre el presentarà el dijous 3 de maig a les 20h a La Fassina, amb la intervenció del grup Cupatges. Serà la obertura oficial del festival d'enguany, que començarà el divendres 4 i tindrà lloc cada divendres de maig.

El cartell d'enguany, que és la portada del llibre Poesia a les Caves l'ha dissenyat l'artista sadurninenc Alonso Castellanos, molt vinculat al cicle de poesia des dels seus inicis.

Poesia a les Caves 2018

La proposta d'enguany consta de 4 sessions que es duran a terme els divendres 4, 11, 18 i 25 de maig a partir de les 22:30h al celler de La Fassina, les Caves Jaume Giró i Giró, les Caves Recaredo i Caves l'Origan.

Podeu consultar el programa complet al següent enllaç:PUBLICAT EL 27.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic