Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta i pluja escasa26ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´Obra Social ”La Caixa” i l´Ajuntament renoven el seu compromís amb el Casal Municipal de la Gent Gran
Conveni La Caixa
S'amplien i acutalitzen els cursos i tallers per promoure la salut i el benestar

L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia,  Josep Maria Ribas i el Director de l’Àrea de Negoci de l’Alt Penedés de CaixaBank, Jordi Sabe, van renovar divendres passat el seu compromís per promoure l’envelliment actiu al municipi, acompanyats de la responsable de relacions institucionals de l'entitat.

L’Obra Social "la Caixa" i l’Ajuntament  reforcen el seu compromís amb les persones grans amb la signatura d'un conveni per desenvolupar el programa de Gent Gran al Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Sadurní. Aquest any i el passat l’Obra Social ”la Caixa” ha destinat 15.700 euros a aquest equipament en el marc de l’acord entre les dues institucions. Durant l’any 2016-17, aquest centre ha acollit 24 activitats i tallers dels quals han participat 326 persones grans.

El programa de Gent Gran és el més emblemàtic de l’Obra Social "la Caixa" i els seus orígens es remunten a 1915. Des de fa un segle, els projectes posats en marxa pel programa s’han anat adaptant a les realitats per donar resposta, juntament amb agents com l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, a les noves necessitats socials d’aquest col·lectiu.

La nova generació de persones grans

L’objectiu del programa de Gent Gran és fomentar la participació activa de les persones grans i fer-les presents en la nostra societat, adaptant-se alhora a les seves necessitats actuals.

El programa inclou tallers de promoció de la salut i el benestar, projectes de participació social i voluntariat, i projectes de formació en tecnologies de la informació i comunicació, que ara s'actualitzaran i ampliaran.

Pujar al principi de la pàgina