RÓdio Sant SadurnÝ
El nou segell aposta pel territori i la qualitat

Sis cellers elaboradors, les caves Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, SabatÚ i Coca i Torellˇ s'han desmarcat de la DO Cava per presentar la Marca ColĚlectiva de la Uniˇ Europea Corpinnat, que pretÚn distingir grans vins escumosos elaborats al cor del PenedŔs.

A principis d'octubre d'aquest mateix any veuran la llum les primeres ampolles Corpinnat. Una iniciativa inspiradora pel sector i alhora, integradora, ja que neix amb l'objectiu d'agrupar a mÚs cellers del territori.

Ra´m ecol˛gic vinificat a la propietat, criances superiors als 18 mesos i preu mÝnim garantit al viticultor sˇn alguns dels compromisos que hauran d'acreditar els elaboradors que vulguin emparar-se sota la nova marca, tal i com ha explicat el Ton Mata, de Caves Recaredo, a l'acte de presentaciˇ d'aquesta nova marca, que s'ha celebrat aquest matÝ a Sant SadurnÝ

Territori i qualitat sˇn les puntes de llanša d'aquesta nova iniciativa que posa en valor el cava i genera una certa inquietud sobre el futur d'un sector que, malgrat l'actual situaciˇ d'incertesa, vol tornar a renÚixer.

PUBLICAT EL 10.04.2018