Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Presentació Corpinnat
Sis cellers de la DO Cava presenten una marca pròpia: Corpinnat
El nou segell aposta pel territori i la qualitat

Sis cellers elaboradors, les caves Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló s'han desmarcat de la DO Cava per presentar la Marca Col·lectiva de la Unió Europea Corpinnat, que pretén distingir grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès.

A principis d'octubre d'aquest mateix any veuran la llum les primeres ampolles Corpinnat. Una iniciativa inspiradora pel sector i alhora, integradora, ja que neix amb l'objectiu d'agrupar a més cellers del territori.

Raïm ecològic vinificat a la propietat, criances superiors als 18 mesos i preu mínim garantit al viticultor són alguns dels compromisos que hauran d'acreditar els elaboradors que vulguin emparar-se sota la nova marca, tal i com ha explicat el Ton Mata, de Caves Recaredo, a l'acte de presentació d'aquesta nova marca, que s'ha celebrat aquest matí a Sant Sadurní

Territori i qualitat són les puntes de llança d'aquesta nova iniciativa que posa en valor el cava i genera una certa inquietud sobre el futur d'un sector que, malgrat l'actual situació d'incertesa, vol tornar a renéixer.

PUBLICAT EL 10.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic