Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat amb pluja 12ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Deixalleria mòbil
Servei de deixalleria mòbil a partir del 25 d'abril
Comptarà amb un educador ambiental per resoldre consultes i substituirà el portamòbil actual

El Servei de Medi Ambient de Sant Sadurní d'Anoia posarà en marxa, el proper 25 d'abril un nou servei de Deixalleria Mòbil, que substituirà el portamòbil actual.

Es tracta d'un servei de recollida de residus que estarà dues hores al matí i dues a la tarda i recorrerà diverses zones del municipi, acompanyat d'un educador ambiental que resoldrà consultes i permetrà dur a terme tràmits bàsics relacionats amb els Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament.

Recollirà fluorescents i bombetes de baix consum, radiografies, piles i petites bateries, aerosols, pintures i dissolvents, petits aparells electrònics i càpsules de cafè.

El regidor de Medi Ambient i Via Pública, Toni Sisternas, ha explicat que el nou sistema s'ha dut a terme a causa del mal ús que es feia del portamòbil, atès que algunes persones no feien bé el reciclatge. Alhora, el fet que el nou camió vagi amb personal del servei facilitarà l'educació ambiental i la conscienciació de la ciutadania, un dels principals objectius de la regidoria de Medi Ambient.

Recordar que la Deixalleria municipal, ubicada a la carretera de Masquefa, té obert cada dia excepte els diumenges.

Ràdio Sant Sadurní va entrevistar a Xènia Hernando i el Carlos Ropero del Servei de Medi Ambient:

PUBLICAT EL 06.04.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic