RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu d'ERC ha explicat que el futur equipament acollirÓ esports, per˛, tambÚ, servirÓ per a projectes culturals

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperaciˇ, Montse Medall, ha passat pels estudis de RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple municipal del mes de gener i ha aprofitat per parlar del pressupost per aquest 2018, d'algunes de les inversions que es realitzaran al llarg de l'any i de les regidories que encapšala.

Preguntada per la construcciˇ de la pista polivalent del carrer Gelida, Medall ha explicat que “ es diu polivalent perquŔ allÓ hi passaran moltes mÚs coses que esports. Des del punt de vista cultural, no tornarem a suspendre concerts de Fires perquŔ plou, hi haurÓ nit de Festa Major perquŔ estarem coberts...”.

La portaveu d'ERC tambÚ ha parlat de l'increment del pressupost per dinamitzar les regidories, que es situa en 60.000€. En aquest punt, ha aprofitat per posar en valor les Fires i Festes, afirmant que “marquen la cultura de Sant SadurnÝ” i destacant que enguany s'hi destina un pressupost mÚs elevat, ja que cauen en cap de setmana.

Finament, com a regidora, tambÚ, de Joventut i Cooperaciˇ, ha repassat els projectes per aquest 2018 destacant la continu´tat de tot "el que ja tenim instaurat".

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 12.02.2018