Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
montse medall
Montse Medall: “A la pista polivalent hi passaran moltes més coses que esports"
La portaveu d'ERC ha explicat que el futur equipament acollirà esports, però, també, servirà per a projectes culturals

La regidora de Joventut, Cultura i Cooperació, Montse Medall, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple municipal del mes de gener i ha aprofitat per parlar del pressupost per aquest 2018, d'algunes de les inversions que es realitzaran al llarg de l'any i de les regidories que encapçala.

Preguntada per la construcció de la pista polivalent del carrer Gelida, Medall ha explicat que “ es diu polivalent perquè allà hi passaran moltes més coses que esports. Des del punt de vista cultural, no tornarem a suspendre concerts de Fires perquè plou, hi haurà nit de Festa Major perquè estarem coberts...”.

La portaveu d'ERC també ha parlat de l'increment del pressupost per dinamitzar les regidories, que es situa en 60.000€. En aquest punt, ha aprofitat per posar en valor les Fires i Festes, afirmant que “marquen la cultura de Sant Sadurní” i destacant que enguany s'hi destina un pressupost més elevat, ja que cauen en cap de setmana.

Finament, com a regidora, també, de Joventut i Cooperació, ha repassat els projectes per aquest 2018 destacant la continuïtat de tot "el que ja tenim instaurat".

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic