Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 10ºC|0ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cr. Sant Pere
Obres al carrer Sant Pere
Dilluns 12 de febrer s'iniciarà una actuació d'arranjament del carrer, al tram entre Pau Claris i Anselm Clavé

Dilluns començaran les obres de millora del carrer Sant Pere, que donaran continuïtat a la intervenció que ja es va dur a terme a finals del 2016. En aquesta ocasió s’actuarà al tram comprès entre els carrers Pau Claris i Anselm Clavé.

Un dels principals objectius és reforçar la seguretat viària per aquest carrer d’un únic sentit de circulació però per on passen un gran número de vianants, especialment entre setmana, coincidint amb l’horari escolar.

També s’adaptarà la via a la normativa d’accessibilitat, ampliant les voreres i facilitant passos a nivell per tal d’atendre les necessitats de persones amb mobilitat reduïda o el pas de cotxets infantils, entre d’altres.

A nivell estètic les noves voreres mantindran la línia dels trams renovats tant a aquesta via com anteriorment en d’altres com el carrer Montserrat. Les obres tenen un cost d’uns 70.000 euros i anirà a càrrec de la brigada municipal, sota la supervisió dels serveis tècnics municipals. Aquesta intervenció, impulsada des del departament de Via Pública, comptarà amb el reforç de quatre persones contractades durant sis mesos mitjançant un pla d’ocupació.

En una primera fase s’actuarà al tram entre els carrers Pau Claris i Montserrat i en segon terme en el tram fins al carrer Anselm Clavé. Durant el temps que es prolonguin les obres la circulació estarà prohibida, a excepció dels veïns. En aquest periode s'introduirà un canvi a la circulació, permeten que els vehicles puguin accedir al carrer Sant Pere des del carrer Pau Claris.

PUBLICAT EL 08.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic