Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 22ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ple meses 1
Sorteig de les persones que formaran les meses electorals el 21D
S'ha realitzat en un ple extraordinari aquest dimecres

Aquest dimecres al migdia s'ha celebrat, a la Sala de Plens de l´Ajuntament, el Ple Extraordinari per realitzar el sorteig de les persones que prendran part a les meses electorals el dijous 21 de desembre, jornada d'Eleccions al Parlament de Catalunya.

El sorteig informàtic s'ha realitzat aleatòriament, projectat en una pantalla, i s'han seleccionat, entre les persones que figuren al Cens Electoral, a les persones que conformaran les meses, entre els majors de 18 anys i menors de 70 i amb la titulació o estudis previstos a la llei.  

La Llei Orgànica 2/2011, de 28 de gener, estableix que la formació de les meses electorals és competència dels ajuntaments, sota la supervisió de les Juntes Electorals de Zona i que el president i els vocals de cada mesa han de ser designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones censades menors de 70 anys –si bé a partir dels 65 anys poden manifestar la seva renúncia- i que sàpiguen llegir i escriure. En el mateix sorteig també s´escullen cadascun dels suplents de cada mesa.

Les persones interessades rebran la notificació al seu domicili. 

Ple meses 2

PUBLICAT EL 22.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic