Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 33ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Freixenet
Acord sobre el conveni col·lectiu de les empreses del Grup Freixenet
Després de deu mesos de negociacions, el nou acord preveu un increment del salari base de l'1,5%

CCOO d’Indústria valora positivament l’acord sobre el conveni col·lectiu de les empreses Grup Freixenet, que es va assolir ahir, després de deu mesos d’intenses negociacions, ja que garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i habilita el dret de la representació de les plantilles de participar en la discussió i elaboració d’un pla industrial de futur per al grup.

Aquest conveni, que tindrà una vigència d’un any, preveu un increment del salari base i la resta de conceptes econòmics inclosos en les taules salarials equivalent a un 1,5% per a aquest any, amb efectes retroactius a 1 de gener. Els endarreriments s’abonaran en la nòmina del mes de setembre. També s’estableix una clàusula de revisió salarial al final de la vigència, de manera que en cas que l’IPC estatal interanual superi el 2%, les taules salarials s’actualitzaran amb el valor diferencial resultant, amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener.

Segons es recull a l’acord, ambdues parts s’obliguen a iniciar negociacions a partir d’octubre per desenvolupar les bases d’un pla industrial que afavoreixi l’eficiència i la competitivitat en l’ús dels recursos amb l’objectiu d’assegurar un projecte de creixement sostenible i socialment responsable.

Aquest conveni afecta les empreses del Grup Freixenet següents: Freixenet, Castellblanch, Segura Viudas i René Barbier.

Nota premsa CCOO d'Indústria

PUBLICAT EL 27.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic