Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 35ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Pàgines
Bases convocatòria ajuts projectes de cooperació al desenvolupament 2017
Es poden presentar fins el 25 de setembre

Entitats i ONGs de cooperació amb els països del Sud poden ja presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau.

Amb aquesta convocatòria anual la regidoria de cooperació de l’Ajuntament pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi, al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil; i a la lluita contra les desigualtats de tot tipus i l’eradicació de la pobresa.

Aquestes entitats, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní d’Anoia i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de 53.886 euros, que corresponen al 60% de la partida de cooperació internacional, i es farà efectiva a través del conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’atenció ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia. També es pot obtenir més informació al telèfon 938913029 o al correu cooperacio@santsadurni.cat

Aquí podeu descarregar-vos el formulari de sol·licitud i consultar les bases reguladores d’obligat compliment. Aquestes bases reguladores resten sotmeses a l’ordenança de subvencions de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia

Ajuts cooperació 2