Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament pren noves mesures per contenir el consum d'aigua

La propera setmana es regularà l'accés al punt d'aigua de l'àrea d'autocaravanes i d'altres mesures per ajustar el reg de l'arbrat urbà. 

 

La comissió local de seguiment de la sequera ha acordat aquesta setmana l'adopció de diverses mesures per tal d'avançar en reduir els consums d'aigua al municipi.

A partir de la propera setmana es regularà l'horari d'accés al punt d'aigua de la zona d'autocaravanes i també se seguirà avançant en reduir el mínim indispensable del reg de l'arbrat urbà, a més d'una reducció del 80% dels horts escolars de Can Mas de la Riera, entre d'altres. 

Cal recordar que en aquesta fase 1 d'emergència està prohibit el reg, a excepció del de supervivència de l'arbrat públic, i a les instal·lacions d'esportives aplicant mesures d'estalvi i compensació.

 Altres

La fase 1 d'emergència fixa la reducció del consum d’aigua en diversos àmbits: Agricultura 80%; Ramaderia: 50%; Indústria 25%; Usos recreatius que impliquin reg: prohibit; Altres usos recreatius: 25%.

L’Ajuntament de Sant Sadurní demana la màxima cooperació i responsabilitat de la ciutadania i el teixit comercial i empresarial de la vila.

Per a més informació podeu consultar el portal de la sequera de la Generalitat de Catalunya:

 Sequera GenCAT 

mesures Fase 1

Pujar al principi de la pàgina