Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga 2017
Rafa Berlanga: "No necessitem més equipaments, sinó acabar i millorar els que ja tenim"
El portaveu d'ICV creu que la construcció de la pista polivalent del carrer Gelida i la compra de Can Guineu “no són prioritàries”

El regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds a Sant Sadurní, Rafa Berlanga, ha visitat Ràdio Sant Sadurní i ha estat molt contundent en la valoració del pressupost per aquest 2018 -aprovat en el darrer ple municipal amb el vot en contra de tota l'oposició-.

Berlanga, preguntat per algunes de les inversions que es duran a terme aquest 2018, com són la pista polivalent del carrer Gelida i la compra de Can Guineu, ha comentat que “no són prioritàries”, ja que “no necessitem més equipaments, sinó acabar i millorar els que ja tenim". El que sí que veu com a prioritari és un espai de caire cultural: “hi ha una gran deficiència en el tema escènic. No tenim teatre ni auditori i la gent de Sant Sadurní es mereix un espai amb aquestes característiques”.

El portaveu d'ICV ha conclòs l'entrevista valorant els 90.000€ destinats a participació ciutadana, una partida que “volem entendre que s'ampliarà” i ha reiterat que “no deixarem de picar pedra per aconseguir canvis, com la revisió del ROM”

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic