Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: "Hi ha dues Catalunyes i s'han dividit per la meitat”
La regidora socialista lamenta la separació que estem vivint i la confrontació de la societat per temes polítics

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha posat de manifest la seva preocupació sobre la situació actual de Catalunya.

Mérida ha lamentat que “hi ha dues Catalunyes i s'han dividit per la meitat”. Ha afegit, també, que en el darrer ple municipal “vam veure l'altra cara, aquesta que potser és més silenciosa, però que també hi és, i que segons amb quins extrems, se sent ofesa. La moció de la CUP crispa més els ànims en una situació que, de per sí, ja és crispant”.

La socialista s'ha mostrat contenta que el projecte de la nova pista d'skate – que s'encabirà al Gat Cendrer abans de la Festa Major de l’any 2018- tiri endavant, tal i com van acordar per unanimitat en el darrer ple municipal.

Finalment, Mérida també ha parlat de la previsió del pressupost per a l'any 2018 i ha comentat que espera molts pocs canvis i sorpreses del govern.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic