Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Brillant i emotiva cloenda del Taller d´Ocupació de Servei a les Persones III

El Casal d’Entitats va acollir divendres passat un emotiu i multitudinari acte de cloenda del Taller d’Ocupació de Servei a les Persones III, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament que s’ha desenvolupat al llarg d’aquest 2008 i que permet disposar de vuit noves auxiliars d’ajuda domiciliària. L’acte va servir per lliurar els diplomes a les participants en el taller, unes dones que han rebut una completíssima formació en l’àmbit de l’atenció a la gent gran i amb dependència. Durant la cloenda, que va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Amat, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Antoni Romero, i la responsable tècnica d’aquest departament, Marta Castells, es va passar la projecció d’un dvd en el qual es feia un exhaustiu repàs a totes les activitats formatives del taller. També hi va haver repartiment de regals i un refrigeri. 

Al llarg de l’acte va quedar ben clar que les responsables del taller, encapçalades per la seva directora, M. Mercè Isart, han cuidat tots els detalls per garantir que aquest grup de dones estigués en condicions d’assegurar una bona atenció a les persones al final de la seva formació. Hi va haver elogis també per a les dues professores, Isabel Ruiz, responsable de les assignatures compensatòries, i Ester Juncosa, que ha impartit els temes d’especialitat i que no va poder assistir a l’acte perquè la vigília havia nascut el seu fill Roger. Precisament, Isart va explicar que l’acompanyament de Juncosa en el seu embaràs havia estat un al•licient afegit del taller. 

A més de la formació teòrica i els diferents mòduls, així com diverses sortides i visites, el gruix principal del taller van ser les pràctiques a la Casa dels Avis i l’atenció domiciliària a persones grans i dependents de la vila, amb la supervisió del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament. A partir d’ara el gran repte de les persones que han participat en el taller es trobar feina i, malgrat que la conjuntura no és la més favorable, se senten preparades per explorar diferents estratègies a l’hora de moure’s en el mercat laboral.
A l’acte també hi van assistir nombrosos tècnics dels diferents serveis de l’Ajuntament, molts dels quals han col•laborat amb el taller al llarg d’aquest any, i també hi van assistir altres professionals externs que també han donat suport a la iniciativa. Tots ells van rebre l’agraïment tant de les responsables del taller com de l’alcalde. 

El dvd, que ha estat elaborat per Jordi Font, va fer palès el bon ambient que ha presidit el taller, a la vegada que permet constatar que aquestes vuit dones (Malika, Muna, Glòria, Grani, Carme, Elisa, Paqui i Loli), juntament amb les professores, han format un autèntic equip i han fet una gran amistat. 

L’Ajuntament ha comptat amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un organisme de la Generalitat, i el Fons Social Europeu per tirar endavant aquesta tercera edició del Taller de Servei a les Persones.

Pujar al principi de la pàgina