Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Un any més el Fesestiu tanca amb èxit de participació

Imatge inexistent

La Regidoria de Joventut es mostra molt satisfeta amb la participació a la tercera edició del Fesestiu, que s’ha dut a terme aquest mes de juliol amb una àmplia proposta d’activitats adreçades a joves de 13 a 18 anys. Diversitat de tallers, sortides i activitat nocturna han conformat el programa, sorgit de les aportacions que han fet els joves als centres de secundària i de les valoracions dels participants al Fesestiu de l’any passat.

En total s’han dut a terme 11 activitats amb un total de 110 joves, i gairebé tots els tallers han estat plens. A destacar l’activitat de la Gimcana Nocturna, en què hi van participar 15 equips i 70 joves i l’activitat de Paintball, amb la participació de 34 joves. Altres activitats amb molt bona acollida han estat el taller de cuina, Caiac a Vilanova, Geocaching per Sant Sadurní, taller de rissoteràpia i la sortida a Deama Aventura.

Imatge inexistent

La novetat d’enguany era el taller d’Stop Motion, que ha donat com a resultat quatre curts d’animació que es poden trobar a les xarxes socials.

Tots els joves participants també han valorat molt positivament l’edició 2015.

 

Pujar al principi de la pàgina