Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es presenten sis obres al Premi de novel·la curta Celler de Lletres

La primera edició del Premi de novel·la curta Celler de Lletres impulsat per la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya ha rebut un total de sis treballs, una xifra que els organitzadors valoren molt positivament tenint en compte que la iniciativa és nova i que els escriptors tampoc comptaven amb molt de temps per a escriure les seves obres.

El jurat, que composen representants de la regidoria de Cultura, de la Biblioteca i del club de lectura Celler de Lletres, iniciarà ara la lectura i posteriorment la deliberació del millor treball..

El veredicte es donarà a conèixer el divendres 9 d’octubre a la Biblioteca municipal, en el marc dels actes del cicle de biblioteques amb DO. L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Meteora. L’autor rebrà 25 exemplars i un lot de productes de la capital del cava.

El certamen ha motivat la creació d’obres de narrativa inèdites i en català, amb una trama o temàtica que estigués íntimament relacionada amb el món del vi i el cava.

Foto: Montse Medall, regidora de Cultura i Glòria Bricollé, directora de la biblioteca municipal, amb els treballs presentats al certamen literari

Pujar al principi de la pàgina