Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Centre de Serveis a les Empreses, al 100% d´ocupació

Aquestes setmanes el Centre de Serveis a les empreses Nexes, seu del Servei de Promoció Econòmica municipal ha assolit la plena ocupació a l’espai de lloguer de despatxos i cowork adreçat a l’allotjament d’empreses i emprenedors.

Després de tan sols dos anys de la posada en marxa d’aquest nou servei, el resultat supera amb escreix les previsions inicials.

Són ja gairebé una desena de professionals i empreses de diversos sectors que han decidit impulsar les seves idees i negocis a través d’aquesta plataforma que ofereix Nexes.

Les empreses allotjades a Nexes són: Carme Rossell (serveis d’arquitectura tècnica); Noubit (serveis informàtics); Opersec (consultoria d’enginyeria tècnica); Sempre al teu costat (serveis d’atenció domiciliària); Ideal logístic (serveis logístics per empreses); Abramet (comercialització producte metàl.lic); Raab Vitalfood (delegació comercial alimentació bio); Nosolovino (comercialització de vins i caves); a més de l’empresa domiciliada Arboleda Mediterranea, S.L. (bodega d’elaboració de vins i caves).

A banda dels espais de treball, sales polivalents i de reunió, Nexes ofereix als allotjats un ampli ventall de serveis, com: recepció, domiciliació de correu, auto-reprografia (impressió i enquadernació), recursos tecnològics per a presentacions o formació, connexió a internet, a més d’assessorament i acompanyament en el desenvolupament dels projectes empresarials.


Properes sessions formatives

Un altre dels serveis que ofereix Nexes és el de formació continuada, amb sessions i tallers que permeten introduir-se o ampliar coneixements en diversos àmbits de l’empresa i el negoci. Així, durant el mes de juliol i també al setembre ja s’han previst algunes jornades:

Aquest divendres 10 de juliol s’organitzarà un seminari sobre fiscalitat, a càrrec d’Àlex Centelles, tècnic d’empresa del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

El dijous 16 de juliol, Anna Viñals, de Lead Learning Lab, empresa dedicada a la formació i consultoria, oferirà una sessió sobre avaluació d’idees de negoci amb el mètode Canvas Business Model.

I el 25 de setembre, s’ha previst la sessió Start, que abordarà tots els aspectes a tenir en compte abans de materialitzar una idea empresarial, que anirà a càrrec d’Èric Enguita, emprenedor i fundador de l’empresa d’Art Cava.

Per a prendre part en aquestes sessions cal inscripció prèvia. Podeu posar-vos en contacte amb el Centre de Serveis a les empreses Nexes.

Centre de Serveis a les Empreses NEXES
C/ Doctor Barraquer, 3-5
Tel. 93 118 51 95
promeco@santsadurni.cat
www.santsadurni.cat
@promeco_SDN

Pujar al principi de la pàgina