Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanyes de la Policia Local pel compliment de l´ordenança de tinença d´animals i de control de motocicletes

La Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia durà a terme aquest mes de juliol una campanya per controlar el compliment de l’ordenança municipal sobre la tinença d’animals i que es prolongarà durant tot el mes.

Aquesta actuació comptarà amb la col.laboració de l’agent cívica i tindrà com a objectiu comprovar que els gossos estiguin censats i portin el xip corresponent, així com el compliment de la normativa de gossos perillosos. També s’incidirà en el foment d’actituds cíviques, fent seguiment de l’ordenança en matèria de recollida de les deposicions dels animals i l’obligació de portar-los lligats excepte en les zones habilitades.

També, d’acord amb la planificació programada pel Servei Català de Trànsit (SCT), la Policia Local impulsarà del 13 al 19 de juliol una campanya específica de control de motocicletes i ciclomotors, coordinada pel SCT amb les policies locals i les ART de la Divisió de Trànsit del Cos de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra.

La campanya persegueix conscienciar als conductors de motocicletes i ciclomotors de l’ús dels elements de seguretat passiva així com de la necessitat de tenir la motocicleta en condicions òptimes per tal de millorar la seva seguretat i la dels altres usuaris de la via pública.

Pujar al principi de la pàgina