Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Més de 9.400 veïns i veïnes podran votar diumenge a les eleccions municipals

9.407 electors estan cridats a les eleccions municipals de Sant Sadurní d’’aquest diumenge 24 de maig, en què fins a sis grups municipals han presentat la seva candidatura: CiU, PSC, ERC, PP, CUP i ICV.

Tal i com ja va succeir a les eleccions al Parlament Europeu del maig de 2014, la Biblioteca municipal substitueix les antigues escoles de la plaça Nova com a col.legi electoral i se suma a les altres dependències tradicionals on es podrà exercir el dret a vot: l’’escola Jacint Verdaguer, el Centre Cívic Vilarnau, el Casal d’’Entitats i l’’escola Intermunicipal.

Tal i com estableix la normativa, a les 9 del matí s’obriran els col.legis electorals, fins a les 8 del vespre. Els electors, per a poder exercir el seu dret de vot, hauran de presentar qualsevol dels següents documents d’’identificació: DNI, Passaport, carnet de conduir, targeta de residència (en el cas de ciutadans de la UE que en tinguin) o targeta d’’identitat d’’estranger. El servei de Secretaria de l’Ajuntament estarà obert per resoldre dubtes i reclamacions referides al cens electoral.

Al següent enllaç trobareu el web de les eleccions municipals que ha posat en marxa el Ministeri de l’Interior, des del qual podreu consultar tota la informació de les eleccions municipals en relació a les candidatures, meses i locals electorals i els resultats dels comicis: Eleccions municipals 2015

Ràdio Sant Sadurní, que aquest divendres ha organitzat el debat amb els caps de llista que es portarà a terme a la Fassina de can Guineu a partir de les 19:30 hores, oferirà diumenge un programa especial eleccions també a partir de les 19:30 hores, mitja hora abans del tancament de les meses, amb entrevistes, membres dels diversos partits polítics i en què es donarà a conèixer l’’evolució dels resultats.

A les últimes eleccions municipals, celebrades el maig de 2011, els resultats van ser els següents, amb una participació del 60,44%: CiU 1.658 vots 30,68% 6 regidors; PSC 1.503 vots 27,81% 5 regidors; ERC 1.044 vots 19,32% 4 regidors: PP 742 vots 13,73% 2 regidors; i AMI 211 vots 3,86% 0 regidors.247 vots van ser en blanc 4,57% i 104 vots nuls 1,89%.

 Podeu consultar un històric dels resultats electorals a Sant Sadurní en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina