Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Inscripcions al Fesestiu per a joves de 13 a 18 anys entre l´1 i el 19 de juny

Un any més el ’Fesestiu’ és el nom amb què la regidoria de Joventut de l’Ajuntament presenta una proposta d’activitats estiuenques adreçades a joves d’entre 13 i 18 anys que es realitzaran a partir del 25 de juny a Sant Sadurní i s’allargaran fins al 23 de juliol.

Els joves poden escollir entre una gran diversitat d’activitats: Gran taller de Circ, Stop Motion (animació), Masterclass de Teatre, Geocatxing per Sant Sadurní, Com Lligar més i millor, Fes Ràdio, Estampació Samarretes, Renova l’armari, Break Dance, Rissoteràpia i Taller de Gralla.

També es podrà fer el propi grup de Gimcana boja, per passar una nit diferent al poble; el Cercle de percussió i concert, per viure una nit de música; o apuntar-se a les tres sortides organitzades: A Deama Aventura, una sortida de Paintball i una de Caiac a Vilanova.

Podeu consultar en aquest enllaç informació detallada de totes les activitats.

Pack Fesestiu i inscripcions

Enguany s’ofereix de nou el Pack Fesestiu: inscripcions a 4 o més activitats, sortides, o activitats de grup, s’aplica un 15% de descompte sobre el total del preu.

Les inscripcions es faran entre l’1 i el 19 de juny. Les places són limitades i es donarà prioritat als joves entre 13 i 18 anys (nascuts entre l’any 1997 i 2002).

Més informació a l’Índex, al cr. Pompeu Fabra, 34, telèfon 93 891 03 25 o 93 891 33 20, index@santsadurni.cat, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. També podeu seguir-los a www.facebook.com/indexjove i @indexjove

Imatge inexistent

Fesestiu 2014

Pujar al principi de la pàgina