Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Festa Professional dels Gestors Administratius de Catalunya

 Imatge inexistent

El 16 de maig va tenir lloc la Festa Professional dels Gestors Administratius 2015. Les Caves Codorniu han estat enguany l’escenari d’aquest esdeveniment presidit per Alfonso Lluzar, president del COGAC, al que van assistir més de 300 persones, entre col·legiats, presidents dels Col·legis de gestors administratius d’altres autonomies i representants de diferents administracions i entitats. L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, va ser una de les autoritats presents a l’acte.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Durant l’acte es van lliurar els títols de gestor administratiu expedits pel Consell i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i es va reconèixer tant als nous col·legiats, com a aquells gestors que han fet vint-i-cinc i cinquanta anys de vida corporativa. L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, localitat que va acollir l’esdeveniment, va ser una de les autoritats encarregades de fer el lliurament.
 
El conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, va rebre la Medalla al Mèrit a la Professió. El conseller va reconèixer durant els seu discurs la gran tasca que realitzen els gestors administratius i la importància de continuar treballant conjuntament per enfortir el paper tant dels professionals coms dels Col·legis que els representen.
 
L’actuació d’una coral góspel i el ball, van posar el punt i final a una gran jornada.
 

Fotos cedides pel Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Pujar al principi de la pàgina