Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.05.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nou èxit de la Cantata escolar de Sant Sadurní

Aquest dimecres els alumnes de 6è de primària de les escoles de la vila van participar a una nova edició de la Cantata escolar que cada any organitza la regidoria d’Educació amb el suport dels centres de Sant Sadurní i l’Escola municipal de música.

 
En aquesta ocasió el gospel va ser el fil conductor de l’actuació celebrada a una pista exterior de l’escola Sant Josep plena a vessar. Els alumnes, sota la direcció de Valentí Querol i amb el guió de la directora de l’escola de música Jeannette Porter, van estar acompanyats als cors pels professors de música de les escoles. I en l’acompanyament musical diversos professors i un alumne de l’Escola de Música Municipal.
 
Durant l’actuació, titulada Gospel.cat es van interpretar canons com This little light of mine, Hail Holy Queen o Oh Happy Day. A la part final de l’acte el cor de Gospel Etnosons va acompanyar als escolars amb una de les peces.
 
L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, va ser l’encarregada d’obrir el concert i donar la benvinguda i va excusar la presència del regidor d’Educació, Víctor Perxés, absent per motius familiars.
 
Podeu veure més imatges de l’acte a la galeria de l’Ajuntament a Flickr, clicant al següent enllaç.
 

 

Pujar al principi de la pàgina