Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El Patronat de Turisme de Sant Sadurní renova el distintiu SICTED de Compromís de Qualitat Turística

Imatge inexistent

El Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia ha renovat el distintiu SICTED de Comprimís de Qualitat Turística en Destinació, en un acte dels distintius que es va fer el passat 20 de febrer a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de la directora de Turespaña, Marta Blanco; el president de la comissió de Turisme de la FEMP; Francisco González; el director gerent de la Cambra de Comerç, Xavier Carbonell; i el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera.

A l’acte hi van assistir el regidor de Comerç, Turisme i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Jep Bargalló, i el director tècnic del Patronat de Turisme, Joan Capellades, que van recollir el diploma de reconeixement a la millora continuada de la qualitat.

Ja són 34 els establiments de l’Alt Penedès, entre cellers, oficines de turisme, restaurants, empreses de serveis turístics, recursos culturals... que han rebut el distintiu i diploma reconeixent la qualitat del servei al turista.
Durant l’acte, l’economista Josep M. Gay de Liébana va pronunciar la conferència "El turisme i el repte de la qualitat". La clausura va anar a càrrec del membre del Comitè executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona, Oriol Guixà, i del Diputat de Turisme.

 

Pujar al principi de la pàgina