Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat27ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´escola La Pau “estrena” pati exterior

Imatge inexistent

Aquests dies han finalitzat les obres de remodelació del pati posterior de l’escola La Pau. Amb aquesta actuació s’ha aconseguit dignificar i millorar aquest zona de l’escola, convertint-la en un espai molt més polivalent i funcional.

El pati compta ara amb una pista per a la pràctica esportiva i jocs de pilota, a més d’una zona de sorra per als alumnes més petits del centre, que es completarà amb alguns elements de joc. També s’ha revitalitzat l’espai verd de bosc mediterrani que fins ara ocupava bona part del pati. Mitjançant estructures de fusta s’ha donat continuïtat a tota aquesta zona i s’han habilitat esglaons per salvar els desnivells i facilitar l’accés i el joc dels alumnes.

Imatge inexistent

En paral·lel també s’han posat en marxa les obres d’urbanització del vial d’accés a l’escola bressol l’Espurna. Per tal de facilitar la mobilitat de pares i alumnes, s’ha habilitat un espai per a l’aparcament dels vehicles.

Obres al carrer Alacant 

La propera setmana està previst que s’iniciïn les obres de construcció de la mitjana al tram del carrer Alacant comprès entre les rotondes que connecten aquesta via amb al Camí dels Paperers i amb el Passeig de Can Ferrer. Amb aquesta actuació es donarà continuïtat a la mitjana que ja existeix a bona part del carrer.

Imatge inexistent

El tram passarà així a tenir un únic carril de circulació per cada sentit i s’habilitaran més passos de vianants dels que ja existeixen. També es construirà una rotonda a l’alçada del carrer Andorra que facilitarà el gir pel carrer Alacant i l’accés al carrer Rosa Sensat i millorarà la seguretat. Amb aquesta intervenció s’aconseguirà una reducció substancial de la velocitat de circulació per aquesta via i es reforçarà la seguretat de conductors i vianants.

Precisament aquesta setmana l’Ajuntament ha posat en marxa la contractació de peons a través del programa de reinserció laboral per a persones en situació d’atur, i alguns d’ells prendran part en aquesta obra de construcció de la mitjana del carrer Alacant.

Imatge inexistent

Pujar al principi de la pàgina