Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Una delegació sadurninenca va a vaure el musical ´Fang i Setge´, on hi actua Aina Agustí

Imatge inexistent

La regidora de Cultura, Montse Medall, i el primer tinent d’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, van acompanyar diumenge a una delegació de 70 sadurninencs que es van desplaçar al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, per veure l’obra de teatre ’Fang i Setge’, on l’actriu de Sant Sadurní Aina Agustí, d’11 anys, hi fa un dels papers protagonistes.

Es tracta d’un espectacle musical dirigit per Joan Font, director i fundador de Comediants, amb orquestra en directe i més de 100 actors i actrius a l’escenari, que vol ser un homenatge a tots els homes i les dones que van viure el dramàtic setge l’any 1714. L’obra pivota sobre quatre personatges femenins, entre ells el de l’Aina en el paper de Joana, que expliquen com van viure el setge a la ciutat de Barcelona, cadascuna d’elles des de sentiments ben diferents.

Aina Agustí estudia a l’Escola El Carme i no és la primera vegada que s’endinsa en el món de l’actuació. Els darrers anys ha participat en diversos projectes publicitaris i un petit paper televisiu. Mai abans, però, havia participat en un gran projecte com aquest.

Com és habitual en els joves intèrprets, l’Aina ha de compartir el seu paper amb una altra jove actriu. Està previst que ella sigui la protagonista els dies 20 i 27 de desembre, i el 2, 4 i 10 de gener.

Més informació a www.fangisetge.cat/

Pujar al principi de la pàgina