Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nou cap de setmana de Renéixer, després d´encisar els primers ´viatgers´

Aquest cap de setmana de Festa Major La Fassina acollirà la segona sessió de Renéixer, una coproducció de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i la companyia Teatro de los Sentidos, el primer espectacle teatral sobre el món del cava que es podrà veure fins al 8 de desembre.

Renéixer es va estrenar amb les entrades gairebé esgotades en el primer dels tres caps de setmana que es representarà a Sant Sadurní d’Anoia i, segons explica la regidora de cultura, Montse Medall, amb una satisfacció general per part de totes les persones que anaven retornant capivades d’aquest viatge tan especial: “Molta gent, al sortir, m’abraçava, això ja és molt bon senyal. I és que quasi tothom sortia com sospirant, encantats amb el que acaben de viure i d’experimentar. Sense massa paraules per descriure-ho però amb un somriure. I aquest és un dels objectius”.

Imatge inexistent

I és que renéixer, que compta amb la participació de diversos actors locals, fa un recorregut per la memòria, la història i els sentits al voltant del món del cava però d’una forma diferent: "Proposem un exercici d’escolta, perquè el viatger recuperi la memòria del seu cos. Treballem per descobrir com crear curiositat" segons expliquen els membres d’aquesta companyia de teatre de renom internacional: "L’espectador-viatger serà conduït a través del passat del raïm com a planta, del seu arre-lament a la terra i del seu futur com a valuós líquid refinat: des de les fulles de la vinya fins a les arrels, en un descens cap a les profunditats de la terra, a les quals, com una pre-monició, la transformació per convertir-se en vi - i després de la segona fermentació en cava - és esperada amb ànsies. L’olor invoca la memòria del vi, de quan el vi era fusta, poma, avellana i herba. El sabor és viscut més enllà del paladar, essent experimentat per tot el cos i per l’ànima. I al final la celebració, musica i ball per gaudir del naixement del cava.

Basant-nos en la dramatúrgia de la curiositat i guiats per integrants de l’equip de Teatro de los Sentidos, proposem una instal·lació lúdic-sensorial, en forma de laberint. Un re-corregut individual i a la vegada col·lectiu. Un joc poètic que recupera i reco-neix la vida que s’ha creat al voltant del cava".

Renéixer es podrà veure al Centre d’Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní durant els dos propers caps de setmana, fins al dilluns 8 de desembre. Cada dia s’oferiran tres passis – els divendres i dissabtes a les 18, a les 20 i a les 22 hores, i els diumenges i el dilluns 8 a les 17, 19 i 21 hores.

Per a més informació i venda d’entradeswww.turismesantsadurni.com, a través del web 4tickets.es al següent enllaç o bé al CIC Fassina, adreçant-vos al carrer Hospital, 23 de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88, a o per correu electrònic a turisme@santsadurni.cat. El preu de l’entrada és de 20 euros. 

Pujar al principi de la pàgina