Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Nous cursos sobre emprenedoria a Nexes per aquest novembre

Aquest mes de novembre està previst que el Centre de Serveis a les empreses Nexes realitzi dues activitats adreçades a emprenedors que han iniciat la seva activitat empresarial o estan a punt de fer-ho: Una tertúlia sobre la Negociació amb proveïdors el dia 14 de 12 a 14h i una Sessió Start el divendres 28 en el mateix horari.

Justament divendres es va cloure el curs Idees Pràctiques de com portar la meva empresa, un curs que tenia per objectiu facilitar als emprenedors assistents les eines per iniciar o millorar el seu Pla d’empresa i orientar-los en tots els tràmits i aspectes que conformen la creació i posada en marxa d’un projecte empresarial. Per això es va fer una introducció sobre el contingut d’un Pla d’empresa, sobre com desenvolupar el Pla econòmic i financer, les fonts de finançament, ajuts i subvencions i el Pla comercial i la fiscalitat i es va introduir la llei d’emprenedoria.
 

Els assistents varen manifestar la seva satisfacció tant pels continguts com pels formadors del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Imatge inexistent

Per a més informació i per inscriure’s als cursos us podeu dirigir al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, al carrer Dr. Barraquer 3-5, de dilluns a divendres de 9 a 13,30h i dimecres i dijous també de 15 a 18h, al telèfon 93 118 51 95 o a promeco@santsadurni.cat.
 

Pujar al principi de la pàgina