Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´exjugador del Barça Josep Moratalla convida els joves a educar-se en l´esport

Imatge inexistent

Una cinquantena de jugadors de la Unió Esportiva Sant Sadurní, d’entre 10 i 12 anys, a més seus dels monitors i entrenadors, van assistir a la xerrada ’Enganxa’t a l’Esport’ a càrrec de l’exjugador del Barça, Josep Moratalla, una activitat impulsada per la regidoria d’Esports i l’Agrupació Barça Jugadors, una entitat que uneix els jugadors del FC Barcelona i que vol promoure els valors pedagògics i socials del futbol.

L’objectiu de la jornada era fomentar la pràctica de l’esport com a factor de protecció davant de conductes de risc, a partir de valors compartits per totes les persones que han jugat al F.C. Barcelona, com la dignitat, la superació, la cooperació, l’esforç, el lideratge i la honestedat, entre molts d’altres.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Josep Moratalla i Claramunt va néixer a Esparreguera el 1958 i va fitxar pel Barça la temporada 1981-82. Amb el Barça, on jugava de defensa, va guanyar una lliga, dues Copes del Rei, una Supercopa, una Recopa i dues Copes de la Lliga. El 1988 va marxar a la Unió Esportiva Figueres, equip on va jugar durant dues temporades. Moratalla ha estat entrenador de clubs modestos com el CE Europa i actualment és vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors.

Valors per mitjà del joc i de l’esport 

Moratalla va incentivar els jugadors a tenir valors, a treballar en equip, a la responsabilitat, el sacrifici, la tenacitat, en definitiva, a educar-se en l’esport i va convidar els joves a realitzar activitats saludables, que els permetin formar-se com a persones. Així mateix, també va subratllar la importància dels valors en el joc, la competició des d’un punt de vista saludable, ajudar els companys i el respecte pel rival.

La regidora d’Esports, Laura Salvador, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte. Entre els assistents hi havia l’alcaldessa de la vila, Maria Rosell, i la regidora d’Acció Social, Àngels Canals.

Imatge inexistent

Pujar al principi de la pàgina