Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Junta del Casal d´Avis Municipal es reuneix per tirar endavant les novetats d´enguany
El casal obrirà matins i tardes, incrementa l´oferta d´activitats i obrirà un nou registre d´usuaris

Imatge inexistent

Dilluns 15 de setembre hi va haver una trobada de la Junta del Casal d’Avis Municipal, a la qual hi van assistir l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i la regidora d’Acció Social, Àngels Canals.

L’objectiu principal de la reunió era presentar a la Junta la programació d’activitats del curs 2014-15, que incrementa considerablement l’oferta d’activitats. I és que passat 27 de juny el Casal, a la festa de celebració del final de curs, es va obrir un procés participatiu en què les persones usuàries podien votar les activitats que més els interessava realitzar. Així doncs el curs actual s’ha programat tenint en compte els resultats d’aquest procés participatiu, una programació que la Junta va valorar molt positivament, alhora que va aportar noves propostes i es va implicar en l’organització de noves activitats com el bingo i el cinefòrum.

Al llarg de la reunió també es van exposar, entre altres temes, l’ampliació dels horaris del casal, que seran els matins de 10h a 13h i les tardes de 15h a 20h -la decisió d’obrir els matins s’ha pres tenint en compte la petició de la Junta del casal d’obrir el servei i dinamitzar-lo amb activitats també els matins-, així com la creació d’un nou registre municipal del Casal, on tots els usuaris s’han d’inscriure per poder gaudir de les instal·lacions.

L’alcaldessa i la regidora van mostrar el seu agraïment per la gran participació de la Junta i van manifestar el seu entusiasme davant del dinamisme del casal. Així mateix Maria Rosell va posar sobre la taula la voluntat que sigui la Junta qui proposi el nom de l’equipament, i els va animar a prendre part a la comissió encarregada d’organitzar les Fires i Festes, per tal de garantir més representació de gent gran en aquesta comissió.

Ampli ventall d’activitats
 

Aquest curs s’amplia el ventall d’activitats dirigides. A banda de les classes de gimnàstica -que s’han ampliat-, manualitats, coral i ball, que ja s’oferien el curs passat, el Casal ofereix també classes d’anglès, d’informàtica, els tallers de creixement personal «Viure la vida amb felicitat» i de sardanes, el club de lectors i el grup d’anar caminar. Les activitats s’inicien a l’octubre i seguiran el calendari escolar, exceptuant el taller de sardanes, que inicialment serà d’octubre a desembre.

Es continuarà amb el ball berenar, les excursions, estades i viatges organitzats per la Junta i també s’organitzarà un cinefòrum i l’activitat de bingo. També es continua amb els serveis de perruqueria, barberia i podologia. 

A  banda de les activitats dirigides, també es pot gaudir de l’equipament fent ús dels espais relacionals per a jugar a jocs de taula, llegir el diari, mirar la televisió, jugar al billar, fer puntes de coixí o trobar-se amb els companys i companyes tot fent un cafè o un refresc.

 

Pujar al principi de la pàgina